Style Switcher
Color Skins

Pozovite nas : (381) 66 400 940

Prim. dr Branko Vuković

Prim. dr Branko Vuković

Je diplomirao na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Specijalista je neuropsihijatrije i obučeni porodični psihoterapeut. Dr Branko Vuković poseduje visok nivo profesionalne kompetencije posle 32 godine iskustva kao psihijatar i načelnik odeljenja u bolnici za psihijatriju KBC Dr Dragiša Mišović.


Bogato internacionalno iskustvo je stekao boravkom u Švedskoj i Norveškoj na renomiranim psihijatrijskim klinikama. Bio je aktivni učesnik na brojnim domaćim i internacionalnim stručnim sastancima. Objavio je mnoštvo naučno-istraživačkih radova u referentnim domaćim i internacionalnim stručnim časopisima.


Autor je četiri knjige:

(Koje obradjuju teme iz psihijatrije na način da razume običan čitalac.)

  • “Depresija”
  • “Stres i kako se boriti s njim”
  • “Mobing”
  • “Glavobolja”

Dr Branko Vuković nudi smernice i lečenje mladima, odraslima, parovima, roditeljima i porodicama kao i starijoj populaciji. Aktivno radi i kao savetnik poslovnim liderima, kao mentor specilizantima iz psihijatrije i ljudima koji žele da ostvare svoj puni potencijal.


”Koristim aktivno engleski, švedski i norveški jezik i imam dobro iskustvo u radu sa pacijentima koje govore ove jezike”.

Možda ćemo svi jednom u životu morati da razgovaramo ili potražimo pomoć psihijatra. Moj stav je da neko ne mora imati mentalni poremećaj ili potrebu za lekovima da bi imao koristi od razgovora sa psihijatrom. Ako ste izloženi životnim krizama, problemima sa gubitkom posla, izgaranjem, stresom, niskim samopoštovanjem itd., može vam pomoći razgovor sa profesionalcem. U svom radu naglašavam profesionalnu temeljnost u kombinaciji sa individualnim, efikasnim i fleksibilnim rešenjima.
Prim. dr Branko Vuković