Style Switcher
Color Skins

Pozovite nas : (381) 66 400 940

Dečiji i adolescentni psihijatar

Specijalista dečje i adolescentne psihijatrije, Milica Pantić

Dr sci. med. Milica Pantić, rođena je 02. 01. 1990. godine u Kragujevcu. Nakon završetka gimnazije 2009. godine, upisala je integrisane akademske studije medicine na Fakultetu medicinskih nauka Univerziteta u Kragujevcu. Tokom studija se aktivno bavila naučno-istraživačkim radom u više oblasti medicine. Diplomirala je 2015.godine, prva na generaciji, sa prosečnom ocenom 9,26. Stručni ispit je položila 2016.godine.


Milica Pantic

Programom zapošljavanja najuspešnijih diplomaca medicinskih fakulteta, dobija posao u Klinici za psihijatriju Univerzitetskog kliničkog centra u Kragujevcu 2018.godine, a od 2019.godine je u stalnom radnom odnosu. Specijalističke studije iz dečje i adolescentne psihijatrije završila je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu januara 2024.godine. Završila je Integrativni psihodinamski trening za prevazilaženje anksioznosti i panike, edukand je PLK Centra iz oblasti konstruktivističke psihoterapije, ima lično psihoterapijsko iskustvo u oblasti psihodinamske psihoanalitičke psihoterapije, istraživač je u nekoliko naučnih projekata.


Govori engleski jezik.

Objavila je više stručnih i naučnih radova u domaćim i međunarodnim časopisima, koautor je knjige „Poremećaji ishrane – od razumevanja do izlečenja kroz pitanja i odgovore”. Participirala je u više domaćih i međunarodnih kongresa i edukativnih seminara iz oblasti psihijatrije. Aktivno se služi računarom. Tečno govori engleski i španski jezik, služi se italijanskim i nemačkim jezikom. Član je sekcije za dečju neuropsihijatriju SLD.
Specijalista dečje i adolescentne psihijatrije, Milica Pantić