Style Switcher
Color Skins

Pozovite nas : (381) 66 400 940

Prim. mr. sci. med. dr Biljana Stojanović

Prim. mr. sci. med. dr Biljana Stojanović

Medicinski fakultet zavrsila u Beogradu. Specijalizaciju iz neurologije i specijalizaciju iz fizilalne meducine u Beogradu. Magistrilala na neuronaukama Univerzitetu u Beogradu sa temom “EEG karakteristike kod pacijenata sa mehaničkom povredim mozga”. Sudski veštak iz oblasti neurologije i fizikalne medicine i rehabilitacije.


Biljana Stojanovic

Predavač na dve visoke medicinske škole strukovnih studija na predmetima Neurologija i Klinička kineziterapija i Klinička fizikalna terapija.
Višegodišnje kliničko iskustvo na Klinici za rehabilitaciju “dr Miroslav Zotović”, kao odeljenski lekar i načelnik odeljenja dijagnostike i rehabilitacije i pomoćnika direktora za medicinske poslove.


Autor više naučnoistraživačkih i stručnih radova. Autor knjige “Anatomija” i autor saradnik knjige "Sudsko medicinsko veštačenje nematerijalne štete”.
Govori engleski i služi se slovenačkim jezikom.

Oblasti kojima se doktorka bavi su različiti oblici epilepsije, stanje posle šloga, posledice povrede mozga, demencije, cervikalni i lumbalni sindrom, radikupolatije, polineuropatije različitog uzroka, terapija bola i druga neurološka stanja i oboljenja..
Prim. mr. sci. med. dr Biljana Stojanović